آشپزی با دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای

مجموعه: آشپزی, پیش غذا تعداد بازدید: 33
آشپزی با دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای

ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (Mehmet Gurs) در ۱۳ سپتامبر ۱۹۶۹ در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در شهرهای استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان سرآشپز در ایالات متحده آمریکا گذارند. او در دهه ۱۹۹۰ به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهور است. در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه از این شف معروف را در اختیار شما قرار می دهیم.

کوفته ازمیری

(ازمیر شهری در غرب کشور ترکیه)

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز (رنده شده): ۱ عدد
  • سیر (رنده شده): ۲ حبه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر نان خشک یا پودر سوخاری: یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره: به مقدار لازم
  • برگ جعفری تازه (خردشده): ۲ ق س
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی (خردشده): ۱ عدد
  • فلفل سبز (خردشده): ۱ عدد
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • رب گوجه فرنگی: ۱ ق س
  • آب داغ: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

۱٫ پیاز و سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زیره پودر شده، پودر نان خشک یا پودر سوخاری و برگ جعفری خردشده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی با دست ورز دهید.

 

۲٫ روی مخلوط به دست آمده را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله سیب زمینی ها را پوست کنده و درشت خرد کنید. آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.

۳٫ گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید و کف دست خود باریک رول کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را در ظرف فر بچینید برای تهیه سس رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید.

 

۴٫ پس از غلظت یافتن مقداری فلفل سیاه بیفزایید. سس را روی مواد داخل ظرف بریزید و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را اضافه کنید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا مواد کمی بپزند سپس سرو کنید.

 


سیمیت سبزیجات

سیمیت، نان حلقه ای معروف ترکیه است.

مواد لازم:

  • پیازچه (ریز خردشده): ۳ عدد
  • برگ نعناع (ریز خردشده): ۲ ق س
  • شبت (ریز خردشده): ۲ ق س
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۳ ق س
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سس خردل: ۱ ق س
  • سرکه: ۱ ق س
  • پنیر چدار (رنده شده): ۱۰۰ گرم
  • بکینگ پودر: ۱ ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • دانه کنجد: به مقدار لازم
  • آرد: به مقدار لازم

 آشپزی با شف ترکیه ای

 

طرز تهیه:

۱٫ پیازچه، برگ نعناع و شبت خردشده را در ظرف مناسبی قرار دهید، کره، تخم مرغ، سس خردل، پنیر چدار رنده شده، سرکه، بکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. تا خمیر مناسب حاصل شود که به دست نچسبد.

۲٫ گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و آنها را به صورت حلقه درآورید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و روی آنها دانه کنجد بپاشید.

 

۳٫ سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آشپزی با دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای”

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازیفروش ویلا و اجاره ویلااجاره ویلافروش ویلا
قالب تفریحی