×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » چگونه کباب تابه‌ای سیخی بپزیم؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۷ - ۲:۳۰

 کد خبر: 61715

چگونه کباب تابه‌ای سیخی بپزیم؟

کباب دیگی‌ (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیه این غذا استفاده می شود.


دیگی‌ ( تابه ای) یکی خوراک های ایرانی است که اغلب گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیه این غذا استفاده می شود.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار