×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۵ - ۳:۳۷

 کد خبر: 61310

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود.


قرمزه نخودچی نمونه غذاهای قدیمی می‌باشد که حال حاضر کمتر پخت می‌شود.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار