×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » میکادو مغزدار

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۴ - ۳:۲۹

 کد خبر: 61116

میکادو مغزدار

مجله سرآشپز – سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است. مواد مورد نیاز نان میکادو: ۲ ورقهشکلات تخته ای: ۲۰۰ گرمانواع مغز: ۲۰۰ گرمخامه صبحانه: ۲ قاشق چایخوری روش تهیه ۱٫ ۱۵۰ گرم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) […]

مجله سرآشپز – سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار یخچال مدت ۲۰ روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • نان میکادو: ۲ ورقه
    شکلات تخته ای: ۲۰۰ گرم
    انواع مغز: ۲۰۰ گرم
    خامه صبحانه: ۲ قاشق چایخوری

روش تهیه

۱٫ ۱۵۰ گرم شکلات حرارت غیرمستقیم بخار جوش (به روش بن ماری) ذوب کنید.

۲٫ یک ورقه نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله کاردکی روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.

۳٫ سپس ورق دیگر را روی آن قرار داده دو ورقه به هم بچسبند.

۴٫ سپس با چاقوی تیز آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید.

۵٫ بقیه شکلات را همراه با خامه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. سپس انواع مغز را به آن افزوده و با استفاده قاشقی مخلوط کنید.

۶٫ نان میکادو را داخل مخلوط شکلات زده و روی سینی بچینید.

۷٫ بعد به مدت ۳۰ دقیقه یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار