×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ - ۵:۵۵

 کد خبر: 49666

بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم. میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر مواد لازم: خمیر آرد: ۲ پیمانه ماست: یک چهارم پیمانه تخم مرغ: یک عدد آب: یک چهارم پیمانه نمک: به مقدار لازم   […]

ماهنامه سفره ایرانی: (Burek) میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه . در اینجا طرز تهیه و برنج را آورده ایم.

میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم: خمیر

  • آرد: ۲ پیمانه
  • ماست: یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • نمک: مقدار لازم

 

مواد لازم: میانی

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): ۲۰۰ گرم
  • کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • برنج: یک دوم پیمانه
  • آب داغ: یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم

 

مواد لازم اضافی:

  • روغن: به مقدار لازم

 
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا تهیه مواد میانی، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.

 

۲٫ سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.

۳٫ برنج از قبل خیس خورده را در آب داغ بریزید و نمک اضافه کنید و اجازه دهید برنج کمی بپزد و حجم آب کم شود.

 

۴٫ به مخلوط گوشت چرخ کرده تفت داده شده مقداری فلفل سیاه و زعفران ساییده و دم کشیده اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند تا آب آن کاملا کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۵٫ برای تهیه خمیر، آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. روی خمیر به دست آمده را پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

 

۶٫ گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را روی سطح کار کمی پهن کنید و مقداری از مخلوط گوشت و برنج آنها قرار دهید و خمیر را تا کنید و لبه ها را محکم کنید.

۷٫ روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و بورک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار