×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ - ۶:۲۹

 کد خبر: 49346

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

وبسایت چاشنیک: بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان […]

وبسایت چاشنیک: بز قورمه، یکی غذاهای سنتی خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود دلیل داشتن نخود گوشت بسیار مقوی حاوی پروتئین . مردم کرمان این سنتی را برنج هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد.

  • نوع غذا: خورشت
  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان : ۱۲۰دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه

مواد لازم مناسب ۶ تا ۸ نفر

  • نخود : پیمانه
  • پیاز : یک کیلوگرم
  • سیر : یک بوته
  • گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
  • کشک : به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
  • نعنا داغ : به میزان لازم
  • گردو خرد شده : به میزان لازم
  • آب : ۲ پیمانه

طرز تهیه

۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار