×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » باقالی‌پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ - ۵:۰۵

 کد خبر: 49328

باقالی‌پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: باقالی‌پلو با ماهیچه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچ‌کس دست رد به سینه آن نمی‌زند! مواد لازم: ماهیچه گوسفندی: ۷۰۰ گرم برنج: ۳ پیمانه شبت (خرد شده): ۳ پیمانه باقلاسبز: ۲۰۰ گرم پیاز (متوسط): ۲ عدد زعفران: ۲ قاشق سوپ خوری رب (تفت داده): یک قاشق […]

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: باقالی‌پلو ماهیچه یکی محبوب‌ترین غذاهای ایرانی که تقریبا هیچ‌کس دست رد سینه آن نمی‌زند!

مواد لازم:

  • ماهیچه گوسفندی: ۷۰۰ گرم
  • برنج: ۳ پیمانه
  • شبت (خرد شده): ۳ پیمانه
  • باقلاسبز: ۲۰۰ گرم
  • پیاز (متوسط): ۲ عدد
  • زعفران: ۲ قاشق سوپ خوری
  • رب (تفت داده): قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • سیر: ۳ حبه
  • آب: ۲ لیوان

 
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا ماهیچه را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید با مقداری روغن قابلمه تفت دهید تا نرم شود.

 

۲٫ سپس ماهیچه ها را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. نمک و فلفل، زردچوبه و سیر را به همراه ۳ لیوان آب به ماهیچه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه ها به آرامی بپزد.

 

۳٫ در اواخر پخت، رب تفت داده شده و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ماهیچه ها کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.

۴٫ سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.

 

۵٫ سپس برنج را آبکش کنید و در کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و پس از آن برنج را بریزید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار