×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ - ۴:۴۲

 کد خبر: 49027

کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز بلغور گندم (خیس شده): ۷۵ گرم نخود (خیس شده): ۷۵ گرم گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد گردو (پودر شده): ۷۵ […]

مجله سرآشپز: یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان و طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • بلغور گندم (خیس شده): ۷۵ گرم
  • نخود (خیس شده): ۷۵ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • گردو (پودر شده): ۷۵ گرم
  • مرزه (ریز خردشده): ۱۰۰ گرم
  • پیازداغ: ۲ ق س
  • زعفران دم کرده: ۱ ق س
  • نمک و فلفل سیاه: میزان لازم

مواد مورد نیاز سس

  • رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
  • پیازداغ: ۲ ق س
  • زعفران دم کرده: ۱ ق س
  • آب: ۳ پیمانه
  • روغن مایع: ۱ ق س

 

 

روش پخت:

۱٫ نخود به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

۲٫ از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و دست گرد کنید.

۳٫ گلوله آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه سس

 

۱٫ رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، ۳ پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

۲٫ کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار