×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » آشپزی ترکیه‌ای

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ - ۵:۰۲

 کد خبر: 48823

آشپزی ترکیه‌ای

ماهنامه سفره ایرانی: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه است.   او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در […]

ماهنامه سفره : رفیکا بیرگول (Refika Birgul) ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های و شخصیت تلویزیونی ترکیه است.

 

او آشپزی مدیترانه ای مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه: دو غذای خوشمزه این سر آشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

 

پلوی بلغور گندم و اسفناج

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • بلغور گندم: ۲ پیمانه
  • برگ اسفناج (ریز خرد شده): ۲۵۰ گرم
  • پیازچه (ریز خرد شده): ۸ عدد
  • آب: ۴ پیمانه
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه:

۱٫ بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.

 

۲٫ سپس پیازچه و برگ اسفناج ریز خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.

 

٫ سپس روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از گذشت ۱۰ دقیقه پلو را سرو کنید.


کباب لوله ای

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • نان خشک پودر شده: ۴ قاشق سوپ خوری
  • روغن: ۲ قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرخ کردن
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • آب: ۱۱۰ میلی لیتر

 آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

۱٫ گوشت چرخ کرده، نان خشک پودر شده، ۲ قاشق سوپ خوری روغن، پیاز رنده شده، جوش شیرین، آب لیمو ترش و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

 

۲٫ آب را به تدریج هنگام ورز دادن مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را حدود یک شبانه روز در یخچال قرار دهید و پس از خارج کردن از یخچال دوباره حدود یک الی دو دقیقه ورز دهید.

۳٫ گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و لوله ای شکل دهید. آنها را حدود ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید و پس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.


برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار