×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » تیریت، غذای سنتی ترکیه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ - ۶:۲۴

 کد خبر: 48478

تیریت، غذای سنتی ترکیه

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید. میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر مواد لازم: نان باگت (بیات): یک الی ۳ عدد آب قلم: ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم کره یا […]

ماهنامه سفره – بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده دور نیندازید آنها این خوشمزه ای را تهیه کنید.

میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر

مواد لازم:

  • نان باگت (بیات): الی عدد
  • آب قلم: ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • کره یا روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • ماست: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

 

مواد لازم رویه:

 

  • کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری: ۴ الی ۵ عدد

  
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.

 

۲٫ سپس آنها را ۲ الی ۳ بار آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.

 

۳٫ کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.

 

۴٫ رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب ، ظرف را روی حرارت بردارید.

 

۵٫ مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار