×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » استیک از نوع مدیترانه‌ای

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ - ۵:۴۴

 کد خبر: 48127

استیک از نوع مدیترانه‌ای

مجله سرآشپز: استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید. مواد مورد نیاز راسته گوساله: ۸ تکه (۲۰۰ گرم) پیاز (ریز خردشده): ۱ عدد سرکه قرمز: ۲ ق س آب لیموترش: ۱ ق س پودر رزماری: ۲ ق چ سس خردل: ۲ ق […]

مجله سرآشپز: مدیترانه ای یکی انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد نیاز

  • راسته گوساله: ۸ تکه (۲۰۰ گرم)
  • پیاز (ریز خردشده): ۱ عدد
  • سرکه قرمز: ۲ ق س
  • آب لیموترش: ۱ ق س
  • پودر رزماری: ۲ ق چ
  • سس خردل: ۲ ق چ
  • سیر (رنده شده): ۱ حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زنجبیل (رنده شده): چهارم ق چ
  • روغن زیتون: ۱ ق س

 

 

روش پخت

۱٫ راسته گوساله (یا فیله گوساله) استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.

۲٫ پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. گوشت را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.

۳٫ روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.

۴٫ تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود ۷ دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.

۵٫ صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار