×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۰۲ - ۱۱:۱۴

 کد خبر: 46120

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

روش تهیه: ۱ – هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید. ۲ – […]


روش تهیه:


۱ – هر نصف سینه
کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.

آب پیاز رنده شده را آبلیمو، روغن مایع،
زعفران نمک فلفل مخلوط کنید.

سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲
ساعت مایه زعفران بخوابانید.


۲ – روغن را
در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه
های
مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

مرغ را
تابه درآورده و کنار بگذارید.


تکه‌‌های را در تابه سرخ کنید تا برشته
شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.


۴ – مرغ و تکههای نان را در ظرف کشیده و سس را روی
آن داده و سرو کنید.


نکات:



جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید
استفاده کنید.

 اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و ۲ دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.


میتوانید
به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.


میتوانید
به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید.





 


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ملل
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار