×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » غذاهای خوشمزه شمالی (۲)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ - ۴:۵۵

 کد خبر: 44629
 12 بازدید

غذاهای خوشمزه شمالی (۲)

پفکستان: غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند. در بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات، تخم‌مرغ، گردو و رب انار وجود دارند. از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، شش‌انداز، شیرین تره، چخرتمه، نازخاتون، لونگی، واویشکا، ترش شامی، خولی آش و … اشاره کرد. البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، […]

پفکستان:
بسیار پرطرفدار هستند. بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات،
تخم‌مرغ، گردو و رب انار وجود دارند. جمله غذاهای محلی شمال ( ویژه
گیلان) می توان به اناربیج، شش‌انداز، شیرین تره، چخرتمه، نازخاتون، لونگی،
واویشکا، ترش شامی، خولی آش و 30; اشاره .

البته شمالی ها
انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. در
این مطلب سریالی و ادامه‌دار، چندین غذای شمالی به شما آموزش داده ایم.
امید که مورد توجه قرار گیرد.  

 

ترش تره

مواد لازم

•    یک کیلوگرم سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر)
•    نصف پیمانه برنج
•    ۱۰۰ گرم آرد برنج
•      ۱ بوته سیر
•    ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ
•    آب نارنج یا آب انار
•    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه 

 

طرز تهیه

۱٫ برنج را از شب قبل خیس کنید. سپس سبزی ها را ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملا پخته شوند.

۲٫ سیر را خرد و با زردچوبه و روغن سرخ کنید. آن را با کمی نمک و فلفل به مخلوط برنج اضافه کنید.

۳٫ مقداری آرد برنج را در آب نارنج یا آب انار حل کنید و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت می‌شود.

۴٫ در آخر، تخم‌مرغ ها را اضافه کنید.


 

کلوچه کشمش و گردو

مواد لازم

•    ۴۵۰ گرم پودر قند
•    ۳۰۰ گرم روغن جامد
•    ۱۰۰ گرم روغن مایع
•    ۶ عدد تخم مرغ
•    ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
•    ۲۵۰ میلی لیتر شیر
•    ۸۵۰ گرم آرد شیرینی‌پزی
•    ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    قاشق غذاخوری پودر کاکائو
•    ۳۵۰ گرم گردوی خرد شده
•    ۳۵۰ گرم کشمش پلویی

 

 

غذاهای خوشمزه شمالی (2)
طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

۲٫ روغن جامد و پودر قند را با هم‌زن برقی هم بزنید تا یکدست و لطیف شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر هم بزنید.  تخم مرغ ها را تک‌تک اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با هم‌زن برقی هم بزنید.

۳٫ وانیل و شیر را اضافه کنید. به آرامی مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر نیز پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید.

۴٫ گردوی خرد شده و کشمش را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.

۵٫ سینی فر را چرب کنید یا یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. با قاشق مقداری از مواد به دست آمده را با فاصله ۶ تا ۷ سانتی‌متر از یکدیگر روی سینی فر بریزید. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.


 

باقالی کوکو

مواد لازم

•    ۲ پیمانه باقالی پوست کنده
•    یک عدد سیب زمینی متوسط
•    یک عدد پیاز کوچک
•    ۳ تا ۴ حبه سیر
•    ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ
•    ۲ قاشق غذاخوری شوید خشک
•    نمک، فلفل سیاه و زرچوبه

 

غذاهای خوشمزه شمالی (2)
طرز تهیه

۱٫ باقالی ها را بشویید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس آن را به همراه سیب زمینی، سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید و خرد کنید.

۲٫ مواد را داخل کاسه بریزید. شوید نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید.

۳٫ داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.


 

مرغ ترش

مواد لازم

•    سبزی: جعفری، گشنیز، تره، چغندر، شوید، نعنا، خالواش و چوچاق
•    ۵۰۰ گرم مرغ
•    ۱ حبه سیر
•    یک پیمانه آب‌غوره
•    نمک،فلفل و زردچوبه
•    ۲ عدد تخم مرغ
•    ۱ پیمانه لپه

 

 

غذاهای خوشمزه شمالی (2)
طرز تهیه

۱٫ لپه را از شب قبل خیس کنید.

۲٫ سبزی را بشویید و خرد کنید. سپس آنها را سرخ کنید و کنار بگذارید.

۳٫ در یک قابلمه متوسط، لپه، مرغ و سیر را به همراه ادویه بپزید. پس از اینکه جوش آمد، آب‌غوره و سبزی را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید تا مواد نیم‌جوش بپزند و به اصطلاح به روغن بیفتد.

۴٫ هنگامی که غذا جا افتاد، ۲ عدد تخم مرغ را در گوشه خورشت می شکنیم. اگر دوست داشته باشید می توانید تخم مرغ را هم بزنید.  


 

واویشکا گوشت
مواد لازم

•    ۴٠۰ گرم گوشت
•    ۱ عدد پیاز بزرگ
•    ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
•    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
•    ¼ قاشق چایخوری دارچین
•    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه   

 

 

غذاهای خوشمزه شمالی (2)
طرز تهیه

۱٫ پیاز را خلالی خرد و در تابه با روغن و زردچوبه سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس، گوشت خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

۲٫ پس از اینکه رنگ گوشت ها تغییر کرد، نمک، فلفل سیاه، دارچین، رب گوجه فرنگی و  ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید تا گوجه فرنگی ها پخته و له شوند.

۳٫ در کنار این غذا می توانید سیب زمینی سرخ شده بگذارید و با ماست سرو کنید.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ایرانی
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلافروش ویلا