×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » شیشلیک با پوره کدو سبز؛ غذایی از دل استانبول

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۲ - ۴:۰۹

 کد خبر: 44291
 13 بازدید

شیشلیک با پوره کدو سبز؛ غذایی از دل استانبول

ماهنامه سفره ایرانی – غزاله خالدی: غذاهای ترکی بسیار متنوع اند و شهرتی جهانی دارند. استانبول مرکز غذاهای خوشمزه ترکی است. شیشلیک با پوره کدو سبز یکی از این غذاهاست که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید. میزان سرو: ۴ الی ۵ نفر مواد لازم: راسته با استخوان گوسفندی: ۱۰ عدد برگ آویشن (ریز خردشده): ۴ […]

ماهنامه سفره ایرانی – غزاله خالدی: غذاهای ترکی بسیار متنوع اند شهرتی جهانی دارند. مرکز غذاهای خوشمزه ترکی است. شیشلیک پوره یکی این غذاهاست که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

میزان سرو: ۴ الی ۵ نفر

مواد لازم:

  • راسته با استخوان گوسفندی: عدد
  • برگ آویشن (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد
  • نمک: مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم

مواد لازم پوره:

  • کدو سبز: ۳ عدد
  • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • کره: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
  • شیر: دو و یک دوم پیمانه
  • پنیر چدار (رنده شده): ۲۵۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم سرو:

  • فلفل قرمز (ریز خردشده): یک عدد
  • برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد

 

 

طرز تهیه:


۱٫ راسته ها را از وسط به دو قسمت کنید.

 

۲٫ برگ آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کاملا روی راسته ها بمالید.

 

۳٫ آنها را تابه نچسبی سرخ کنید (طوری که کاملا هر دو طرف راسته ها سرخ شود).

 

۴٫ سپس آنها را در سینی فر قرار دهید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

۵٫ برای تهیه پوره کدو سبزها را به خوبی شسته و با پوست رنده کنید. آب اضافی آنها را با فشار دادن بگیرید.

 

۶٫ دو قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و کدوی رنده شده را به آن اضافه کنید.

۷٫ کره و یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را در ظرفی جداگانه گرم کنید و آرد را حدود یک الی ۲ دقیقه در آن تفت دهید.

 

۸٫ کدو سبز تفت داده شده را اضافه کنید. به تدریج شیر را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

 

۹٫ نمک، فلفل سیاه و جوز هندی پودر شده را اضافه کنید.

 

۱۰٫ هنگامی که مواد غلظت یافت، پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

۱۳٫ ظرف را از روی حرارت بردارید و پوره را در ظرف سرو بریزید.

 

۱۴٫ شیشلیک ها را روی آن قرار دهید.

 

۱۵٫ از فلفل قرمز ریز خردشده و برگ آویشن تازه برای سرو استفاده کنید.


برچسب ها : , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلافروش ویلا