×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » با تخم شربتی، نان بپزید!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۱ - ۴:۰۹

 کد خبر: 44125

با تخم شربتی، نان بپزید!

ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم. میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر مواد لازم: آرد: یک کیلوگرم تخم شربتی: ۲۰۰ گرم مغز تخم […]

ماهنامه سفره ایرانی 11; ستایش پاکدل: شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه مفید است. اینجا طرز تهیه تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم:

  • آرد: یک کیلوگرم
  • تخم شربتی: ۲۰۰ گرم
  • مغز تخم کدو: ۱۵۰ گرم
  • مغز دانه آفتابگردان: ۱۵۰ گرم
  • نمک: ۲۰ گرم
  • خمیرمایه خشک: ۲۰ گرم
  • آب: ۶۰۰ میلی لیتر

مواد لازم رویه:

  • دانه کنجد: مقدار لازم
  • مغز تخم کدو: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:


۱٫ خمیر مایه را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ۵۰ میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.

 

۲٫ آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

 

۳٫ روی خمیر را پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

 

۴٫ سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.

 
۵٫ خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۲ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.

 

۶٫ روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار