×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » نودل خامه ای؛ خوشمزه، سریع و آسان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ - ۴:۴۶

 کد خبر: 43919

نودل خامه ای؛ خوشمزه، سریع و آسان

ماهنامه سفره ایرانی: نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است. مواد لازم: نودل: یک و یک دوم پیمانه خامه: ۱۰۰ میلی لیتر برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد سس خردل: ۲ قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم آب داغ: به […]

ماهنامه سفره ایرانی: خامه یک غذای است که خیلی آماده میشود برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

مواد لازم:

  • نودل: یک و یک دوم پیمانه
  • خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
  • برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد
  • سس خردل: ۲ قاشق چای خوری
  • نمک: مقدار لازم
  • آب داغ: به مقدار لازم

 

 

روش تهیه:

۱٫ آب داغ را ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

۲٫ نودل را در آب بریزید تا بپزد.

۳٫ اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود.

۴٫ خامه را اضافه کنید.

۵٫ سس خردل را اضافه و مخلوط کنید.

۶٫ نمک بیفزایید.

۷٫ برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

۸٫ نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار