خبرهای ویژه
- معاون روحانی: ماموران گشت ارشاد، قاضی نیستند
- حاتمیکیا و معتمدآریا به «دارالفنون» میآیند
- مهدی چمران: به حضور در شورا فکر نکردهام
- «آلفابت» به ۲ جشنواره در آمریکا میرود
موضوعات سایت
- آشپزی
- اخبار
- اخبار
- اینترنت
- بارداری و کودک یاری
- پزشکی
- پیش غذا
- تاریخ و جامعه
- تغذیه
- تلویزیون
- جالب ترین ها
- خودرو
- دانش و فناوری
- دکوراسیون
- دکوری – چیدنی
- رابطه و ازدواج
- روانشناسی
- زیبایی
- سبک زندگی
- سرگرمی
- سلامت
- سلامت عمومی
- سینما
- شخصیت شناسی
- شیرینی و دسر
- طراحی منزل
- علم
- غذاهای ایرانی
- غذاهای ملل
- فرهنگ و هنر
- فضاهای بیرونی
- گردشگری
- لباس و مد
- مخلفات
- معما
- مهارت های زندگی
- موسیقی
» آشپزی
» نودل خامه ای؛ خوشمزه، سریع و آسان
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ - ۴:۴۶
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ - ۴:۴۶
نودل خامه ای؛ خوشمزه، سریع و آسان
ماهنامه سفره ایرانی: نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است. مواد لازم: نودل: یک و یک دوم پیمانه خامه: ۱۰۰ میلی لیتر برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد سس خردل: ۲ قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم آب داغ: به […]
ماهنامه سفره ایرانی: نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.
مواد لازم:
- نودل: یک و یک دوم پیمانه
- خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
- برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد
- سس خردل: ۲ قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- آب داغ: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱٫ آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
۲٫ نودل را در آب بریزید تا بپزد.
۳٫ اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود.
۴٫ خامه را اضافه کنید.
۵٫ سس خردل را اضافه و مخلوط کنید.
۶٫ نمک بیفزایید.
۷٫ برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
۸٫ نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.
برچسب ها : آسان , ای , خامه , خوشمزه , سریع , نودل , و
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه
سیاسی
ورزشی
اقتصادی
سلامت
دیدگاههای اخیر