×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » چیکن آلفردو را با گل کلم برنجی امتحان کرده اید؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۷ - ۵:۲۰

 کد خبر: 43363

چیکن آلفردو را با گل کلم برنجی امتحان کرده اید؟

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: معرفی سبزیجات به بچه‌ها می‌تواند کمی چالش برانگیز باشد و بچه‌ها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟ آن‌ها را با غذاهایی که بچه‌ها دوست دارند ترکیب کنید تا با طعم آن آشنا شوند.     مواد لازم: یک کیلوگرم گلچه خردشده گل کلم یک چهارم […]

برترین‌ها – ترجمه الهام مظفری: معرفی سبزیجات به بچه‌ها می‌تواند کمی چالش برانگیز باشد و بچه‌ها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟ آن‌ها غذاهایی که بچه‌ها دوست دارند ترکیب کنید تا طعم آن آشنا شوند.

 

 
مواد لازم:

  • یک کیلوگرم گلچه خردشده
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو و نیم پیمانه برگ اسفناج تازه
  • دو پیمانه مرغ پخته خرد شده
  • ۴۰۰ گرم سس آلفردو
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان
  • نصف پیمانه پودر سوخاری

طرز تهیه:


۱ – دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گلم کلم‌ها را داخل خرد کن بریزید و آن‌ها را ریز کنید تا شبیه دانه‌های برنج شوند.

 

طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

۲ – گل کلم‌های برنجی را یک ظرف پخت پیرکس بریزید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و ریحان، نمک و فلفل را روی آن پاشیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

 

طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

۳ – اسفناج، مرغ و سس آلفردو را هم بزنید و با پنیر پارمسان مخلوط کنید. سپس پودر سوخاری و دو قاشق باقی مانده روغن زیتون را ترکیب و روی مخلوط گل کلم بپاشید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که روی غذا قهوه‌ای شود بپزید.

 

طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

 

طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

برچسب ها : , , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ملل
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار