×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۵ - ۳:۵۹

 کد خبر: 43015

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا می‌باشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود. مواد لازم: یک قاشق غذاخوری روغن […]

برترین‌ها – ترجمه الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج خامه واقع یکی از روشهای پخت برنج ایتالیا می‌باشد. این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی خوشمزه را آموزش می‌بینید که و بیکن و اسفناج می‌شود.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک حبه سیر له شده
  • ۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
  • ۲ ورقه بیکن خرد شده
  • ۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
  • دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب مرغ
  • ۳۰ گرم برگ اسفناج ریز
  • نصف پیمانه یا ۴۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
  • ۲۰ گرم کره
  • نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

تهیه:


دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.

برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.

اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.

 

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 

برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار