×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۵ - ۳:۵۹

 کد خبر: 43015
 10 بازدید

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا می‌باشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود. مواد لازم: یک قاشق غذاخوری روغن […]

برترین‌ها – ترجمه الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج خامه واقع یکی از روشهای پخت برنج ایتالیا می‌باشد. این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی خوشمزه را آموزش می‌بینید که بیکن اسفناج می‌شود.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک حبه سیر له شده
  • ۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
  • ۲ ورقه بیکن خرد شده
  • ۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
  • دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب مرغ
  • ۳۰ گرم برگ اسفناج ریز
  • نصف پیمانه یا ۴۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
  • ۲۰ گرم کره
  • نمک دریا و فلفل سیاه مقدار لازم

 

تهیه:


دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید سرخ شوند.

برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.

اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.

 

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 

برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , پیش غذا
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلافروش ویلا