×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


خبرهای ویژه

» آشپزی » یک غذای جدید و سریع با پاستا، مرغ و پارمسان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ - ۴:۳۱

 کد خبر: 42320
 10 بازدید

یک غذای جدید و سریع با پاستا، مرغ و پارمسان

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: این غذای خوشمزه را می‌توانید به لیست غذاهای ۳۰ دقیقه‌ای خود اضافه کنید تا از شب هایی که خسته به خانه برمی گردید لذت ببرید.     مواد لازم: ۲۰۰ گرم پاستا ۶۵۰ گرم مرغ کباب شده یک پیمانه نخودفرنگی ۴ حبه سیر خرد شده یک و سه چهارم […]

برترین‌ها – ترجمه الهام مظفری: این خوشمزه می‌توانید لیست غذاهای ۳۰ دقیقه‌ای خود اضافه کنید تا از شب هایی که خسته خانه برمی گردید لذت ببرید.

 

 

مواد لازم:

  • ۲۰۰ گرم
  • ۶۵۰ گرم کباب شده
  • پیمانه نخودفرنگی
  • ۴ حبه سیر خرد شده
  • یک سه چهارم پیمانه شیر یا خامه کم چرب
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • یه چهارم پیمانه پنیر پارمسان
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • آویشن تزئین

 

طرز تهیه:


دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قابلمه ۶ پیمانه آب را کمی نمک بجوشانید و پاستا‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید نرم شوند.

 

یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

در همین زمان استخوان و پوست مرغ کباب شده را جدا کرده و آن را خرد کنید. در یک ماهیتابه مرغ، نخودفرنگی، سیر و شیر را ترکیب کنید و حرارت دهید. در ظرف را ببندید تا گرم بماند.

 

یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

در یک کاسه کوچک پودر سوخاری را با یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان و کره ذوب شده ترکیب کنید.

 

یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

پاستا و باقی پنیر پارمسان را روی مخلوط داغ مرغ بریزید. حرارت دهید و هم بزنید تا جوش بیاید. این غذا را بین چهار ظرف تقسیم کنید. روی هرکدام مقداری مخلوط سوخاری و پنیر بریزید و به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی روی آن قهوه‌ای شود داخل فر بپزید. می‌توانید روی آن آویشن بریزید.

 

یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

 

یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

برچسب ها : , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , غذاهای ملل
ارسال دیدگاه

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلافروش ویلا